Powered By Blogger

marți, 20 septembrie 2011

In cautare de ... :)

    In cautarea mea...in cautarea ta,in cautarea noastra ma pierd in fiecare clipa ce imi amintesc de voi,si asi vrea sa pot sa uit, sa nu ma mai doara rana asta asa tare. Dar e inzadat...oricat am incerca, trecutul nu poate fii sters cu buretele si sa o luam de la capat.
     Cineva spunea "nu rupe firul prieteniei ca oricat ai incerca sa il legi la loc nodurile vor fi vizibile".Si avea dreptate....oricat asi vrea sa nu se vada nu pot sa stiu ca undeva nodul nu a fost prins bine si se va rupe din nou si nu asi vrea sa nu mai pot sa il leg.
     Mie dor de voi, de trecut, de amintiri, de clipe ce trec pe langa mine, de momente memorabile, de iubirea ce ne-o purtam si stiu ca oricat asi vrea nu pot da timpul napoi....si cat asi vrea sa pot.
     Atat asi vrea ca putinele zile pe care le mai avem sa fie ca la inceput pentru ca nu se stie unde vom fi peste cateva luni, care va fi drumul nostru in viata....ce vom face maine. Si cand aveam impresia si certitudinea ca vom ramane mereu asa viata i-a o alta intorsatura si imi demonstreaza contrariu. As vrea sa am regrete dar nu am....au fost momente mult prea frumoase ca sa am regrete sau ca sa le uit sau sa nu fac nimic ca sa le aduc napoi macar pentru o clipa....macar sa imi pastrez speranta vie pentru un minut.
     Caut ceva ce nu pot gasi si stiu ca nu exista asa ceva dar totusi incerc....stiu ca nu exista o persoana care sa gandeasca la fel ca mine....care sa imi daruiasca inima lui de prieten pentru toata viata....alerg si plang si nu stiu incotro sa ma indrept stiu doar sa inca mai caut si voi cauta mereu....perlele de amintiri, perlele prieteniei, perlele de iubire adevarata....:)

2 comentarii:

  1. Aceia care îşi închipuie că prieteniile se bazează pe interes suprimă legătura cea mai plăcută a prieteniei; căci nu încântă atât folosul dobândit printr-un prieten cât însăşi iubirea prietenului, iar ceea ce provine de la un prieten e plăcut numai atunci când porneşte din inimă.
    Cat despre regrete, e mai bine sa nu le ai, deoarece De la contradictia ca regretele iti permit sa te crezi mai bun decit esti, pana la convingerea ca toate nereusitele se explica prin faptul ca nu ti-ai utilizat cum se cuvine calitatile nu e decit un pas mic . Bv pt postare

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca magia acestei sarbatori, a nasterii Mantuitorului sa va aduca multa pace, caldura sufleteasca si bucurie Hristos s-a nascut! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere