Powered By Blogger

luni, 2 mai 2011

Declaratie... -**-

      Din nou vin naintea Ta...vin sa iti spun ca sunt o fata pacatoasa nu sunt vrednica de dragostea Ta.Dar stiu ca prin dragostea Ta cea mare pot intra in imparatia Ta si voi sta langa scaunul Tau de domnie...
      Doamne pacatuiesc de multe ori si stiu ca esti langa mine si parca fac di ce in ce mai multe pacate:(...mint,vorbesc cum nu trebuie...Tu stai langa mine depinde de situatie,Tu nu ma parasesti niciodata si stiu ca promisiunea ta nu intarzie niciodata...
      Dumnezeule,Tu esti taria si scutul meu de scapare esti un adapost pentru sufletul meu,atunci cand povara vietii mele este grea si ma doare Tu imi alini durerea.Defiecare data cand vezi ca lacrimi curg pe obraz Tu imi stergi toarte lacrimile si cu tine viata este fericita.Cine sunt eu sa pot intra Doamne'n  imparatia Ta,nu merit si nu voi putea sa-ti rasplatesc iubirea Ta,Doamne vreau sa spun la toti de harul dragostei nespus.Doamne stiu ca ma primesti si ca imi ierti orice pacat.
     Tata din ceruri te rog binecuvinteaza familiile care te slujesc si pe ceilalti pentru a putea vorbi despre Tine.Astept sa te vad pe nori venind pentru a merge cu Tine in rai...Nu vreau sa pierd sansa mantuirii si vreau sa imi scrii numele in cer...
                                                                                Partea a doua..:)
                                                                                                           By Lary:)

3 comentarii:

  1. numele tau este scris in cartea vietii, El ti-a dat bucuria de a te naste intr-o familie de crestini, si tu trebuie sa il cauti din toata inima si sa il lasi sa te schimbe, iar El va schimba tot ce e rau in tine si te va face un om nou, doar lasa-te prelucrata!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum spunea si Lavinia... trebuie sa ne lasam prelucrati, dobandind astfel noi calitati. Daca luam ca ex. un creionm vom vedea unele calitati ce ne-ar fi folositoare si noua.
    Exista cinci calitati la creion, pe care daca reusim sa le mentinem, vom fi totdeauna un om care traieste in buna pace cu lumea.

    Prima calitate: poti sa faci lucruri mari, dar sa nu uiti niciodata ca exista o Mana care ne conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu si El ne conduce totdeauna conform dorintei Lui.

    A doua calitate: din cand in cand trebuie sa ma opresc din scris si sa folosesc ascutitoarea.
    Asta inseamna un pic de suferinta pentru creion, dar pana la urma va fi mai ascutit. Deci, sa stii sa suporti unele dureri, pentru ca ele te vor face mai bun.

    A treia calitate: creionul ne da voie sa folosim guma pentru a sterge ce era gresit. Trebuie sa intelegi ca a corecta un lucru nu inseamna neaparat ceva rau, ceea ce este neaparat este faptul ca ne mentinem pe drumul drept.

    A patra calitate: la creion nu este important lemnul sau forma lui exterioara, ci mina de grafit din interior. Tot asa, ingrijeste-te de ce se intampla inlauntrul tau.

    Si, in sfarsit, a cincea calitate a creionului: lasa totdeauna o urma. Tot asa, sa stii ca tot ce faci in viata va lasa urme, astfel ca trebuie sa incerci sa fii constient de fiecare fapta a ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. draguta povestioara cu creionul:) multumesc lavy pt com:) G.B.U

    RăspundețiȘtergere